Dochádzajú Vám nápady na výlety s deťmi? Objavte Rabkoland v Poľsku!

Ak ste rodič a už ste vyčerpali všetky možnosti výletov vo vašom okolí, možno je čas rozšíriť obzory a pozrieť sa za hranice. Poľsko, náš severný sused, ponúka množstvo fascinujúcich destinácií pre rodiny s deťmi, vrátane úžasného zábavného parku Rabkoland. Tento family park  je ideálny pre celodenné či viacdenné výlety plné zábavy, dobrodružstva a nezabudnuteľných zážitkov.

Poloha a prostredie

Rabkoland sa nachádza v malebnom prostredí južného Poľska, obklopený krásnou prírodou Beskýd. Tento rozsiahly zábavný komplex ponúka široké spektrum atrakcií pre všetky vekové kategórie – od adrenalínových horských dráh pre odvážnych tínedžerov až po pokojné aktivity pre najmenších.

Vzdelávacie zóny

Park tiež ponúka vzdelávacie zóny vrátane mini ZOO a planetária, kde sa deti môžu zábavnou formou učiť o prírode a vesmíre.

Kultúrne zážitky

Ak sa chcete venovať aj kultúre, Rabkoland má sekciu venovanú poľským tradíciám a folklóru. Je to skvelá príležitosť, ako deťom priblížiť kultúru našich susedov. Môžete tu ochutnať tradičné poľské jedlá, pozrieť si ukážky ľudových remesiel a dozvedieť sa viac o miestnych zvykoch a tradíciách.

Rabkoland

Detský svet

Pre najmenších návštevníkov je v Rabkolande pripravený špeciálny detský svet plný bezpečných atrakcií. Nájdete tu malé kolotoče, skákacie hrady, labyrinty a interaktívne hry. Rodičia si môžu byť istí, že ich ratolesti sa zabavia v bezpečnom a príjemnom prostredí.

Okolité atrakcie

Nezabudnite, že návšteva Rabkolandu môže byť aj skvelou príležitosťou na spoznávanie okolitej prírody. Beskydské hory ponúkajú množstvo turistických chodníkov vhodných pre rodiny s deťmi. Môžete tak spojiť návštevu zábavného parku s aktívnym oddychom v prírode.

Prečo navštíviť Rabkoland

Výlet do Rabkolandu nie je len o adrenalíne a zábave. Je to príležitosť stráviť kvalitný čas s rodinou, vytvoriť si nezabudnuteľné spomienky a spoznať kúsok susednej krajiny. Park pravidelne organizuje sezónne podujatia a tematické festivaly, takže každá návšteva môže byť jedinečným zážitkom.

Praktické tipy

Pri plánovaní výletu nezabudnite na praktické záležitosti. Skontrolujte otváracie hodiny parku, ktoré sa môžu meniť podľa sezóny. Odporúčame tiež rezervovať si vstupenky vopred, najmä počas hlavnej turistickej sezóny. 

Váš rodinný výlet do Rabkolandu môže byť začiatkom novej tradície. Mnohé rodiny sa do parku rady vracajú každý rok, aby si užili nové atrakcie a znovu zažili obľúbené aktivity. Každá návšteva môže priniesť nové zážitky a posilniť rodinné puto.

Nech už sa rozhodnete pre akýkoľvek program v Rabkolande, jedno je isté – čaká vás deň plný smiechu, vzrušenia a rodinnej pohody. Tak neváhajte a vydajte sa na dobrodružstvo, na ktoré budete ešte dlho spomínať!


Hrad Revište
Žarnovica Hrad Revište
ZOO Kontakt family park
Liptov ZOO Kontakt family park